שלום לכם,
אז אפשר לומר שמאזור אוקטובר הבטחנו לכם שנפרסם פה פוקידע לדור ה7 כשנסיים אותו ובאמת לפני כמה שבועות סיימנו.
הסיבה שזה נדחה זה גם כי תיקנו דברים קטנים אבל גם כי היינו צריכים לייצר עמוד שנותן לכם אפשרות לראות את הפוקימונים, כמו שיש כרגע.
בכל אופן, בפעולה האחרונה של שחר (אפרט על זה יותר למטה), מעכשיו תוכלו לגשת לעמודי הפוקידע של הדור ה7 דרך עמוד הפוקידע המלא (שמופיע בקטגוריית מידע) או דרך התמונה הבאה:
אנחנו מקווים שתיהנו מהפוקידע הזה, הוא שונה מאוד מהפוקידע שהיה לפניו, בין היתר לבחירת הפוקימונים הבאים שתרצו להסתכל עליהם דרך כל עמוד פוקידע, המידע בו מחולק שונה והוא יותר מותאם ל2017.
שימו לב שמדובר פה באמת על השקעה של כמה חודשים של שחר ושלי, ואנחנו מאוד מקווים שתיהנו מהם ואולי גם תפרגנו לנו באיזה תגובה.
** לגבי שחר- שחר החליט לסיים את תפקידו באתר וזה בעצם הפרויקט האחרון שלו. שחר עשה הרבה מאוד פרויקטים באתר כולל הקמת הפוקידע מ0, מדריך דמויות, פרקים ומרבית הפרויקטים הגדולים באתר הם בזכותו, אני מודה לו על זה בשמי ובשם צוות האתר.
וזהו. אני אשמח אם תמשיכו להציע את עצמכם לתפקידים באתר, אנחנו מעדיפים ביינתים להתמקד באנשים שיוכלו לעדכן ו/או להכין עמודים חדשים מאשר התרגום, אז אם יש לכם את היכולת והרצון פשוט תשלחו לנו בקשה דרך הצטרפות לצוות.
שיהיה לכם סופ"ש נעים, מחר יגיע הפוקימון השבועי.
כל הכבוד כי השקעתם מזמנכם האישי על זה
כל הכבוד על ההשקעה!
הסתכלתי על דפי הפוקידע וזה היה שווה את ההמתנה הארוכה. יישר כוח!
נ.ב. חבל ששחר פרש. אדם שהשקיע כל כך הרבה זמן באתר והקדיש ימים רבים לעולם הפוקימונים והפגין התלהבות כה גדולה כלפי פוקימון לא יכול סתם ככה לפרוש.
שנינו כבר פרשנו ב2015. הסיבה שהחלטתי להחזיר את האתר זה רק בגלל פוקימון גו.. זה התפתח משם לעוד דברים, בין היתר הדור השביעי והמשחקים החדשים וגם הפרקים והסרטים שאנחנו מפרסמים ופרסמנו פה.
ככה שאני מבין את שחר מצוין, וזה המצב כרגע, אני מקווה שעוד חודש+- אנחנו נתחיל בחיפושים שוב עבור צוות ונגדל חזרה.