השבוע בפוקימון השבוע אני רוצה לסקר לכם על אחד מהפוקימונים היותר מוכרים באנימה, וובפאט,לחצו על התמונה על מנת להגיע לסיקור (:
*בנוסף, תוכלו להיכנס לעמוד מרוכז עם כל פוקימוני השבוע שהיו עד כה, תוכלו להגיע אליו דרך עמוד פוקימון השבוע או דרך קטגוריית ראשי.
המשך התרגום – הודעה של Ash
אז, ההודעה החשובה שרציתי להודיע לכם די חצי נדחית. היה לי תכנון יותר גדול אבל כרגע נסתפק בדבר הבא- ישנם פרקים של עונה 18 שלא הוצגו אף פעם והם יוצגו באתר בתרגום לעברית בשבועות הבאים – מפרק 83 עד 93 (סוף עונה 18) וגם עוד כמה פרקים של עונת XYZ.
לגבי המשך התרגום – היה לי תכנון שנתחיל לתרגם את עונה 20, מכיוון שאת 19 גם ככה תראו בערוץ הילדים, אבל נכון לרגע זה זה לא הולך לקרות כי חסרים לנו מתרגמים. אם אתם חושבים שאתם יכולים לתרגם פרקים אתם תמיד יכולים ליצור איתנו קשר בעמוד יצירת קשר. דרוש ידע באנגלית כמובן וגם ידע בשמות הפוקימונים ביפנית/אנגלית.
בכל אופן זה המצב כרגע, זה עניין של שבועיים-שלושה עד שאני אפרסם את כל המאגר שהיה בPokemon Heb Area. ברגע שאני אסיים אני אתחיל כל שבוע להביא לכם פרק או שניים חדשים, ונראה לאן זה ילך משם.
עד כאן לעדכון היום, שיהיה שבוע טוב :)
ומה אם 10 פרקים כל שבוע חשבתי שמתרגמים שחור ולבן וגם XY ההמשך
המאגר שלנו נגמר. מה שנשאר זה רק ספיישלים שאני לא מרגיש צורך עמוק להמשיך לפרסם כל שבוע. אנחנו חוזרים לעשות את מה שנעשה בpoke-il במשך מעל חצי שנה- פרסום פרק חדש בכל שבוע. במקרה הזה מדובר על עונה 18 פרקים 83 עד 93 כמו שנכתב כמה וכמה פעמים כולל בעדכון.
גם אם יש בערוץ הילדים זה בעיברית
ואם תיתנו לי ששם של תוכנת תרגום אני ילמד ויכול מאוד להיות שאצטרף כי יש לי הרבה זמן פנוי
זה לא עניין התוכנה, זה עניין התרגום עצמו. אם אתה חושב שאתה מתאים לתרגם, תשלח דרך עמוד הצטרפות לצוות או יצירת קשר פרטים וניצור איתך קשר לתיאום. בכל מצב- אנחנו נבדוק את רמת האנגלית לפני. אנחנו לא לוקחים תרגום חובבני או סתם מישהו שרוצה לתרגם פרק או שניים.
בגלל שאין ביס את פוקימון תוכלו להעלות את העונה ה-19 בעברית ולא רק לתרגם?
מבין את הרצון, ועדיין אנחנו לא עוסקים בתרגום.
אני ביס ואין ערוץ הילדים בבקשה תתרגמו
מבין את הרצון, ועדיין אנחנו לא עוסקים בתרגום.
ברצוני לומר שאני לא יכול לראות את ערוץ הילדים עקב העידכון של יס האם תוכלו בכל מקרה לעשות את העונה 19 ואם תוכלו לצלם מערוץ הילדים וזה יהיה בעברית :)
זה כבר נאמר בכמה מקרים- זה לא חוקי אחרת כבר ממזמן היו פה פרקים מדובבים.